top of page

Treurtrips: (Her)ontdek Nederland! | Mark van Wonderen (gesigneerd exemplaar)

ISBN: 9789047627340
€25.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Treurtrips: (Her)ontdek Nederland!

AUTEUR: Mark van Wonderen

(Her)ontdek Nederland! Inclusief tips en kaarten met inspirerende fiets-, wandel- en scootmobielroutes.

Nederlands | Hardcover | Druk: 3 | december 2020 | 304 pagina's | gesigneerd.

Nederland is een mooi land, maar wel een heel erg aangeharkt land. Over elke vierkante meter is nagedacht en zijn talloze bestemmingsplannen geschreven. Daarom moeten we de plekken omarmen die zich niks van die Hollandse regelzucht lijken aan te trekken. Gebouwen die heerlijk onbekommerd staan weg te kwijnen, verloederde winkelcentra waar nog geen grootscheepse renovatieplannen voor zijn opgesteld en badplaatsen die eens iets van grandeur moeten hebben uitgestraald, maar waar nu alleen de snackbar nog goede zaken doet.

Journalist Mark van Wonderen is een groot liefhebber van dergelijke aandoenlijke treurnis en reisde het hele land af om deze plekken vast te leggen. In de reisgids Treurtrips staan de beelden van de mooiste lelijke plekken van Nederland verzameld. Gecombineerd met handige routekaartjes en tips die jouw bezoek aan een plaats die doorgaans maar weinig toeristen trekt tot een groot succes zullen maken.

Heb je nog een vraag? Wil je een persoonlijke boodschap in het boek laten plaatsen? Of wil je juist helemaal geen gesigneerd exemplaar? Stuur dan een mailtje naar uitgeverijzoetzuur@gmail.com

Bewaar dit product voor later
bottom of page